BOK BEMMEL

 

Op zondag 11 februari zal de carnavals optocht weer door Bemmel trekken. Een stoet vol gezelligheid, muziek en vooral veel plezier.

Route optocht
De optocht start om 15.00 uur vanaf het Kinkelplein richting v. Ambestraat, Dorpsstraat, Dr. Poelstraat, Kloosterplaats, Klappenburgstraat, Dorpsstraat, Oostervelden. Dr. B. Bastiaansestraat, Wardstraat, Leemkuilselaan, Dorpsstraat. Aankomst bij café De Roskam. De prijsuitreiking zal aldaar rond ± 17.00 uur plaatsvinden. Wagens kunnen, ná het bereiken van de Roskam, weer terug naar het Kinkelplein.

Route vrijhouden
Wilt een ieder er aan denken om deze zondagmiddag de auto niet te parkeren op de route? Denk hierbij vooral aan de Dr. B. Bastiaansestraat. Onze dank hiervoor.

Wedstrijd mooist versierde huis
Er is ook een prijs te winnen voor het mooist versierde huis langs de route. Dus haal de versiering van zolder en maak er wat van. Kleuren maken niet uit, als het maar gezellig is. Wees creatief, kijk eens wat je allemaal kunt (her)gebruiken. Je doet automatisch mee als jouw huis op de route ligt.

Wagens
Bij iedere wagen is verplicht een begeleider aanwezig. De begeleiders gebruiken tijdens de optocht geen alcoholhoudende dranken en mogen niet onder invloed verkeren van alcohol en/of drugs. Deze begeleiders voorzien de bestuurder van aanwijzingen tijdens de optocht, zodat bij gevaar direct gehandeld kan worden.

Inschrijven
Je kan je eigen aanmelden via de website maar kom wel even je startnummer ophalen bij de inschrijving. Ook kun je inschrijven op de dag zelf vanaf 14.00 uur in Het Wapen van Bemmel, daar zullen een aantal vrijwillgers van de BOK aanwezig zijn.